Restaurant

Book Bord

I de smukke maritime omgivelser med udsigt over Øresund er der plads til hverdagsmad, romantiske middage, møder og festlige fejringer for hele familien.

Vi gør os altid umage og vi går aldrig på kompromis med smagsoplevelsen. Vores råvarer og leverandører er håndplukkede, og vi går efter sæsonens bedste råvarer.

Den nye forpagter og kok Peter Mose er inspireret af det franske køkken og mestrer gastronomi på højt stjerneniveau. Han sætter dog ligeså stor pris på det rustikke og enkle, hvilket giver sig til udtryk i menuen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Restauranten serverer frokost fra kl. 12-15 og middag fra kl. 17–21



Frokost Kort

Snacks

OLIVEN

Grønne Oliven. 49 KR.

MANDLER

Saltmandler. 49 KR

ØSTERS

Østers Josephine Naturel med Citron & Vinaigrette.
1 stk. 35 KR. · 3 stk. 109 KR. 6 stk. 199 KR. · 12 stk. 379 KR.

CHARCUTERIE

sortfod skinke, coppa, peber pølse og behørig garniture 140 KR

KROKETTER

Af Kalvekød med Urte-Mayonnaise. 2 stk. 69 KR. · 4 stk. 129 KR.

Friteret Fisk

Af kuller med Urte-mayonnaise 85 KR.

Smørrebrød

Kryddersild

med rødløgskompot og smilende æg 85.-

Paneret rødspætte

med krebsehaler og skaldyrsmayonnaise 135,-

Håndpillede rejer

på rugbrød med smilende æg 85,-

Kartoffelmad

med kalvetunge og røget mayonnaise 85,-

Hønsesalat

med bacon og svampe 85,-

Dyrlægens natmad

med portivinssky 90,-

Småretter

DAGENS SUPPE -

Spørg tjeneren

ØSTERS

Østers Josephine Naturel serveret med Citron & Vinaigrette.

6 STK. 199 KR. · 12 STK. 379 KR.

CHARCUTERIE

sortfod skinke, coppa, peber pølse og behørig garniture 140 KR

CAESAR SALAT ·

Hjertesalat, Caesardressing, Saltmandler, Syltede Løg & Parmesan 125KR

Tilvalg Fransk perlehøne +65 KR

Tilvalg STEAK af Ribeye +75 KR

MOULES MARINIÈRES

Dampede Musl er serveret i Muslingesauce & Friske Krydderurter.

300 G 139KR

OKSETATAR

Pebermayonnaise, tomat og sprød kartoffel 125 KR

KANTARELTOAST

Persille, Hvidløg & Surdejsbrød

155 KR

BRAISEREDEKALV

– serveret i kobberkrydder
Bagte løg – gulerod & Knust kartoffel 150 KR

Ost og sødt

3 slags franske oste 110 KR

Lemon pie med solbærsorbet 85 KR

Gammeldags Æblekage 75 KR



Aften Kort

Snacks

OLIVEN

Grønne Oliven. 49 KR.

MANDLER

Saltmandler. 49 KR

ØSTERS

Østers Josephine Naturel med Citron & Vinaigrette.

1 stk. 35 KR. · 3 stk. 109 KR. 6 stk. 199 KR. · 12 stk. 379 KR.

CHARCUTERIE

sortfod skinke, coppa, peber pølse og behørig garniture 140 KR

KROKETTER

Af Kalvekød med Urte-Mayonnaise. 2 stk. 69 KR. · 4 stk. 129 KR.

Friteret Fisk

Af kuller med Urte-mayonnaise 85 KR

Foretter

DAGENS SUPPE -

Spørg tjeneren

ØSTERS

Østers Josephine Naturel serveret med Citron & Vinaigrette.

6 STK. 199 KR. · 12 STK. 379 KR.

CHARCUTERIE

sortfod skinke, coppa, peber pølse og behørig garniture 140 KR

CAESAR SALAT ·

Hjertesalat, Caesardressing, Saltmandler, Syltede Løg & Parmesan 125KR

Tilvalg Fransk perlehøne +65 KR

Tilvalg STEAK af Ribeye +75 KR

MOULES MARINIÈRES

Dampede Musl er serveret i Muslingesauce & Friske Krydderurter.

300 G 139KR

OKSETATAR

Pebermayonnaise, tomat og sprød kartoffel 125 KR

RIMMET KAMMUSLINGER

Syltet Grønnetomater, citron, aromatiske urter 140 KR

KANTARELTOAST

Persille, Hvidløg & Surdejsbrød

155 KR

Hovedretter

DAGENS FISK -

Spørg tjeneren

MOULES FRITES

Hvidvins Dampede Blåmuslinger i Muslingesauce & Krydderurter. Pommes Frites & Aioli.

600 G. 239 KR.

STEAK FRITES ·

Ribeye Steak serveret med bagte piment & kryddersmør.

Pommes Frites. 400 G 369 KR. · 250 G 299 KR.

BRAISEREDEKALV

– serveret i kobberkrydder

Bagte løg – gulerod & Knust kartoffel 150 KR

DAGENS MEDLEMRET

KUN FOR MEDLEMMER 120 KR

Sideorders:

SMÅ GULERØDDER · Glaserede Gulerødder med Frisk Oregano. 79 KR.
GRØN BOWL · Quinoa, Spinat, Kål, Krydderurter & Citron Vinaigrette. 79 KR.

KARTOFLER · med Kryddersmør & Forårsløg. 79 KR.
POMMES FRITES · Pommes Frites 59 KR.

TRØFFEL FRITES · Pommes Frites med Parmesan, Trøffelolie 79 KR.

Ost og sødt

3 slags franske oste 110 KR

Lemon pie med solbærsorbet 85 KR

Gammeldags Æblekage 75 KR



Frokost Julemenu 2021

1. servering

Kryddersild med rødløg og creme fraiche

Karrysild med blødkogt æg og æbler

Gravad Færøsklaks med rævesauce

2. servering

Hønsesalat med selleri og bacon

Lunt svinebryst med rødkål

Frikadeller med agurkesalat

Andepølser med varme krydderier og sennep

3. servering

2 slags ost eller Risalamande


Julemenuen bestilles af hele bordet, serveres sharing style

395,- pr. person

Tilvalg:

Roastbeef med peberrod og Pickles 85,-

Fiskefilet med rejer, remoulade og Citron 95,-

Lune Stegt sild med sennep dild og Løg 85,-

Lun Hummersalat Dagspris,-

30g Baerii Caviar med kartoffelblenis

Syrnet fløde – Citron 350,-

Snack & Bobbler



Aften Julemenu 2021

1. servering

Gravad færøsklaks med rævesauce og syltet selleri

Andepølser med varme krydderier og sennep

2. servering

Gambogaard Gris med sprødesvær, rødkål

Confiteret lår af canette med sauce bigarade, grønkål

Stegte kartofler vendt med persille og brunede smør.

3. servering

3slags oste med behørig tilbehør

eller

Vaniljeparfait med kirsebærsauce


Julemenuen bestilles af hele bordet, serveres sharing style

495,- pr. person

Tilvalg:

30g Caviar med Kartoffelblenis, syrnet fløde og citron 350,-

Andelever mousse med syltede løg 95,-

Rosa stegt Andebryst med butternut creme skysauce 185,-



Nytårs Menu 2021

Snacks

Syltede babyferskner

Saltede nødder

Færøsk Lakestatar på surdejsbrød

Forret

Rimmede kammuslinger

med syltede grønne tomater, saltet citron og skilt sauce

Hovedret

Oksetournedos

med selleri, grillede løg og trøffelsauce

hertil kompot af knust kartoffel med syltet skalotteløg

Dessert

Mandelkage

med tæt chokolade og knas


495 kr. pr kuvert

Tilvalg

Baerii Caviar 30g (til forret) 250 kr.


Bestilles på 39643046 eller kontakt@sejlklubbernesrestaurant.dk


Menuen kan afhentes i Sejlklubbernes Restauranten den 31. December 10:00-14:00