Om Os

Besætningen har så småt indfundet deres pladser på kajen og vi er klar til at byde jer indenfor i de renoverede lokaler. Med Kaptajn Peter Mose bag roret har restauranten stukket en ny retning og vi håber, at I vil tage godt imod os.

Ønsker du at være en del af teamet så send en ansøgning til mail eller kom forbi med din ansøgning. Lige nu mangler vi bager tjenere, kokke og kokkeelever til teamet.

Bæredygtighed

Hos Sejlklubbernes restaurant tænker vi bæredygtighed ind i alle restaurantens faser. Vi kan slet ikke lade være! Det er lige fra personalets uniformer, der er produceret af genanvendelige tekstiler til affaldssortering og valg af leverandører.

Udover Sejlklubbernes restaurant bor og forpagter Peter Mose Trekroner Fort. Han sejler hver dag til og fra fortet. Det giver ham vind i håret og mulighed for, at tænke over de aftryk vi tilfører miljøet. "Hvorfor vælge den til tider lette løsning, når nu det er lige så let at vælge de bæredygtige råvarer" udtaler Peter Mose.

Leverandører

DFD UPCY – genanvendelige tekstiler

Vi har valgt at få leveret tekstiler fra konceptet DFD upcy hvor kundernes kasserede kvalitetstekstiler genanvendes og gives nyt liv.

Hos Sejlklubbernes restaurant sætter vi en ære i at gøre op med brug og smid væk-kulturen. For eksempel har alle kokkeskjorterne en historie og forklæderne kan være lavet af flere forskellige stoffer, hvilket blot giver charme og karakter.

FANGST ”fisk på dåse”

At en delikatesse som fisk og skaldyr på dåse er forbeholdt tapas i udlandet ønsker vi at gøre op med. De danske farvande rummer et spisekammer fyldt med noget af det allerbedste fisk. Derfor har vi valgt at lave et samarbejde med det dansk produceret mærket FANGST.

Du kan købe deres ”fiske på dåse” i vores takeaway SKOVS, samt smage på delikatessen i restauranten. Her serverer vi FANGST på grillet surdejsbrød, med citron og en lækker salat.

Se menukortet her

Kafferiet – slow coffee

KAFFERIET’s slogan er “Slow Coffee” og henviser til den tid det tager at dobbeltriste bønnerne. Blandingen Ruds Double Roast kaffe har været 40 år om at blive udviklet til det, den er i dag. Kaffen er sammensat af fem forskellige bønner med hver sin identitet og smag. En ristning der bringer smag af chokolade og mørkt sukker frem KAFFERIET.

Kaffen indeholder ikke for meget syre, som går dårligt i spænd med mælkens naturlige syreindhold. Ved tilføjelse af mælk bliver smagsoplevelsen derfor fyldig, rund og gennemtrængende med en udefinerlig og rar eftersmag. Kaffen kan nydes i vores restaurant, som to go i SKOVS takeaway eller som hele bønner til at tage med hjem.

Juice er fra Rosengården

Vi har valgt at samarbejde med den familieejede Skovser virksomhed Rosengaard, der blandt andet, producerer friskpresset juice. Juicen er 100% friskpresset, uden tilsat sukker eller e-nummererede kunststoffer. Med valget af 100 % friskpresset juice giver vi vores kunder en direkte kilde til vitaminer og mineraler. Juicen kan nydes i restauranten eller købes i SKOVS takeaway.

Hansens is

Med sloganet ”smagen der kom tilbage” var valget meget indlysende, da vi ledte efter en is producent. Vi ønsker at værne om de gode råvarer og den gode smag i den mad vi tilbyder kunderne. Det sammen gør den familieejede Hansen is, der producerer is efter de gamle traditioner fra 1922 (Historien om Hansen)

Hansens Flødeis bliver fremstillet med mælk fra nabogården Svanholm og Stensbølgaard der værner om de gamle traditioner og som gode naboer hjælper de hinanden.

Det er alle gode traditioner vil ønsker at værne om og noget der falder i vores smag. Derfor tilbyder vi vores kunder softice fra Hansen Is. Isen anvendes både i restauranten og i SKOVS takeaway.

Økologisk mølle der maler melet - Kornbymølle

Charcuteri er fra Rævhede Naturprodukter